Svenska företaget ger dig 5 000 kronor för att festa – nykter – i Stockholm

Tre ungdomar festar i filmen Suparbad.

Företaget söker dig som kollar frågande på dina vänner när de bara tagit med sig fyra starköl till förfesten och aldrig tidigare testat att leva rullan i dina sinnes fulla bruk.

Markus Aamisepp  |  Publicerad 2020-01-15 10:01  |  Lästid: 2 minuter

Bor du i Sverige är oddsen att du är nöjd med ditt jobb ganska höga. Statistik visar nämligen på att sju av tio svenskar är nöjda med sitt arbete. Men om du råkar vara i den mer modstulna kategorin och ligger och jämrar dig i sängen varje måndagsmorgon kanske ett nytt extrajobb hos det alkoholfria spritföretaget Gnista Spirits är något som lockar.

Om du i kontrast till att arbeta älskar att festa, det vill säga.

Gnista Spirits söker just nu två entusiastiska festprissar för att undersöka om deras alkoholfria spritvarianter funkar som ersättning till vanlig alkohol. Detta i form av en utekväll där det ska förtäras rusdrycker på olika barer från klockan sju på kvällen till tre på morgonen.

Det nylanserade företaget menar att de har en produkt som brås på en fin sprit samt att etablerade bartenders i industrin gett den sin välsignelse. Nu vill de alltså gå steget vidare och låta kandidater från svirar-samfundet ta sig an drycken.

En utekväll utan att behöva vakna upp med ångest och eventuellt ett okänt spädbarn låter inte helt fel. Från filmen Baksmällan (2009).

I arbetsbeskrivningen står det att du som gillar att stanna hemma och burra upp dig i sängen med en härlig bok ska hålla dig borta från att ansöka. Företaget söker istället dig som kollar frågande på dina vänner när de bara tagit med sig fyra starköl till förfesten och aldrig tidigare testat att leva rullan i dina sinnes fulla bruk.

Det är även ett plus om du är social och utgående, flytande i både engelska och svenska och gått livets hårda skola. Och just det – helst ska du vara singel också.

För arbetsmödan får du en hotellvistelse på Downtown Camper i centrala Stockholm, middag för två och gratis drinkar hela kvällen samt taxiresa från och till hotellet. Dagen efter får du även hotellfrukost och en kostnadsfri flaska Gnista att ta med dig hem.

Är du sugen på det festliga extrajobbet? Då kan du söka det här.

Gnista Spirits
Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2020-01-15 10:02