Hoppa till innehåll

Svenska företaget lanserar eltandborste med en riktigt smart funktion

Om det börjar bli dags att pensionera din nuvarande tandborste kan detta vara en kandidat som gör din borstning lite enklare.

Efter att ha gjort sig ett namn med ett smidigt fodral som håller din tandborste helt ren och ett tandblekningskit, lanserar nu Stockholmsbaserade Be Lucent en elektrisk tandborste.

Den tveklöst mest uppskattade funktionen är att borsten aktiveras automatiskt när den placeras mot tänderna. Tandborsten som man döpt till Prism har en inbyggd timer på två minuter och små påminnelser i form av vibrationer var trettionde sekund. Detta för att man inte ska missa att borsta något område.

Den känner även av om man råkar trycka för hårt och varnar då visuellt genom att basen lyser upp, vilket faktiskt är sjukt smidigt för alla som ibland råkar borsta lite för hårt. Hela 60 dagars batteritid och vattentäthet är andra trevliga bonusfunktioner och på det hela taget är Prism en väldigt positiv upplevelse. Just rörelsekänsligheten är en sådan grej man inte direkt tänkte att man saknade hos andra borstar tidigare, men som är svår att vänja sig av med efter att ha testat den.

Tandborsten Prism kostar 99 euro och går att beställa på Be Lucents hemsida.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.