Annons

Svenska uppfinningen ska fixa hemska sjukdomen mancold

Produkten ska sätta stopp för den fruktade sjukdom som bara drabbar män.

Olle Arnell
Svenska uppfinningen ska fixa hemska sjukdomen mancold

Vi har alla varit där, fått en mancold. Begreppet som upphöjts till något slags superhemskt kritiskt tillstånd där den drabbade känner allt runt omkring en borde avstanna är ju bara en vanlig förkylning som påstås vara mycket värre för män. Oavsett hur det är med den saken kommer nu produkten som ska eliminera outhärdligt gnällande (och risken för att fräta bort näsbenet med nässpray).

Annons

nasproppar-man

Näsproppen NOSA är en svensk uppfinning som öppnar upp näsgångarna och ger ”en fräsch och svalkande fläkt av mentol” när man är täppt i näsan.

Gilla Cafe.se på Facebook

Producenten bakom produkten lyfter även ett annat användningsområde, nämligen att skydda sig mot äcklig lukt, t.ex. när man rensat avloppet eller när stolsgrannen på tåget tar av sig skorna, som en galen person.

– Näsproppen är en mycket enkel lösning på vardagsproblem som drabbar alla, säger Adrian Liljefors, VD på NoseOption AB i ett pressmeddelande.

Dags att sluta gnälla och testa ett par näsproppar alltså!

Från och med 1:a mars finns engångsnäspropparna tillgängliga på landets alla apotek.

Extra: Minns du den klassiska reklamen från Enchinagard som jämställer en mancold med att föda barn? Klicka på pilen nedan!

1 2

Annons

Dela (81)
Tweeta

Annons


Laddar