Ta en titt på Drakes absurt dyra säng för 4 miljoner kronor

Drake och Drakes svindyra säng

Ska man vara sängliggandes i karantän kan man väl lika gärna göra det med stil.

Lukas Nordén  |  Publicerad 2020-04-23 13:36  |  Lästid: < 1 minut

Tidningen Architectural Digest gav nyligen läsarna en MTV Cribs-liknande rundtur i rapparen Drakes boning i Toronto. Ett hus som består av 5 000 kvadratmetrar och som värderas mellan 1-1,5 miljarder(!) kronor. Bilderna från hemmet är verkligen något extra och det kan vara svårt att veta var man ska fästa blicken bland bland basketplaner, högblanka designerpianon med dödskallar och en av de mäktigaste studioloungeutrymmen du sett. Trots överflödet av high fashion, virus-lika lampor, gigantiska rum och lyxprylar är det en möbel som folk, kanske något oväntat, har fastnat extra för – Drakes säng.

Det är dock inte konstigt att sängen fått stor uppmärksamhet i sociala medier med tanke på den saftiga prislappen. Madrassen är tillverkad av det klassiska svenska företaget Hästens och kan kosta upp till hela två miljoner kronor. (Drake tros också ha betalat dubbelt pris på grund av ett samarbete med designern Ferris Rafauli.) Men hur är det ens möjligt att en säng kan vara unik (och dyr)?

Sängen är handgjord i ull, bomull och hästhår. Själva madrassen ligger på en bas klädd av schackmönstrat läder med detaljer gjorde av guldmässing som väger över ett ton och tar hela 600 timmar att producera. Något som naturligtvis bidrar sängens skyhöga prislapp.

På grund av den rådande karantänisoleringen i USA valde Drake att spela in musikvideon till sin nya låt Toosie Slide hemma i sitt eget mansion, vilket då också gav fansen en liten smygtitt på hur rapparen inrett hemmet.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2020-04-23 13:49