Hoppa till innehåll

Taylor Swift gästas av pojkvännen Travis Kelce på scen

De tre Wembleykonserterna med Taylor Swift har varit minst sagt stjärnspäckade, men på söndagens show stack ett ansikte ut lite extra.

När Taylor Swift under våren anlände till Europa var det med ett helt nytt album i ryggen. Roligt nog bakades The Tortured Poets Department även in i den över tre timmar långa The Eras Tour, och det var just det partiet som bjöd på ännu en överraskning för Londonbesökarna.

I introt till låten I Can Do It With a Broken Heart lyfts i en liten sketch/scen Taylor avsvimmad till en soffa för ett kostymbyte. Normalt lyfts hon av en av dansarna, men den här gången såg mannen i hög hatt väldigt bekant ut. Det var förstås Kansas Chiefs-spelaren Travis Kelce som tidigare följt Taylor på turnén och synts i publiken på flera spelningar. Gästspelet här möttes av ett stort jubel.

Även i publiken var det stjärnspäckat med bland andra Prins William, Tom Cruise, Rachel Ziegler, Emma Bunton, Hught Grant, Paul McCartney, Leslie Mann, Jonathan Van Ness och många, många fler. The Eras tour återvänder till London för tre datum i augusti och avslutas senare under år. Sedan får man väl unna den löjligt hårt arbetande Taylor Swift en riktigt lång semester.

Taylor Swift och Travis Kelce
Foto: Getty Images

Cafés digitala redaktör Jonas Strandberg är journalist, komiker och driver Stephen King-podden. Även en av Sveriges främsta Taylor Swift-experter.

Email: jonas@cafe.se
Credits
Foto: Getty Images

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.