Hoppa till innehåll

Thule lanserar smidigt tält för din dragkrok

Thule lanserar nu ett nytt smidigt tält för sommarens spontana bilutflykter.

Att montera tältet Thule Outset på bilens dragkrok ser lyckligtvis för alla oss ohändiga inte det minsta komplicerat ut, utan kräver bara en person. Rulla tältet till bilen, fäst det på dragkroken och dra ner handtaget för att säkra och låsa det på plats. När du väl är framme tar det enligt Thule själva bara några minuter att sätta upp tältet. Vill du åka på en kort utflykt med bilen när tältet är uppsatt, är det bara att lossa det från bilen.

Vågar man hoppas på att detta kan vara tältet som dödar de eviga campingbråken med krångliga tältpinnar till höger och vänster?

Henrik Eriksson, Global Design Director på Thule, förklarar:
”Vi ville skapa ett helt nytt sätt att campa, något som förvandlar en vardagsbil till ett lyxigt äventyrsfordon.”

Det lyxiga ligger inte enbart i enkelheten. Genom att lyfta upp tältet från marken får man en överlag smidigare campingupplevelse utan att besväras av lera, insekter eller allmänt otrevlig terräng. Dagarna av att ha slagit upp ett tält på en vanlig gräsmatta, bara för att vakna upp i ett regnblött träsk tycks med andra ord vara över.

Tältet går att beställa på Thule.com.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.