Hoppa till innehåll

Tinder hjälper dig tatuera bort ditt ex från armen

Jonas Strandberg

Det är inte alla tatueringar man står för idag. Det kan handla om musiksmak från tonåren som resulterat i någon idag sanslöst genant textrad på vaden. Värst av allt är dock de tatueringar som har kopplingar till gamla relationer. Här vill Tinder hjälpa till.

Befinner du dig i London i dagarna och känner att du har en tatuering som påminner dig lite för mycket om ett ex? Då är Tinders takeover av Sixty Ink något för dig. Under den här perioden finns det möjlighet att gratis täcka över eller omdesigna sina tatueringar.

Claudia Traina, ägare av Sixty Ink berättar om samarbetet.

”Vi har sett så många par komma in i salongen och skaffa tatueringar, och så tar det slut. Vi erbjuder att omvandla de tatueringarna av ditt ex namn till konstverk med ny mening.”

Ett klassiskt svenskt exempel är när Calle Schulman för många år sedan hade tatuerat in ”Linda” på armen och när det tog slut med kvinnan i fråga lade han till några bokstäver. Vips hade han en fin Lindarw-tatuering istället.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.