Låt folk smeka ditt skägg – tjäna 340 kronor i timmen

Har du ett magnifikt skägg som du gärna vill dela med världen? Då är detta din tid att skina!

Joel Linde | Foto En karl med skägg, IBL  |  Publicerad 2017-12-13 15:40  |  Lästid: < 1 minuter

Vi vet alla hur infernaliskt stressig, och faktiskt rent hemsk, julhandeln kan vara. Det ska köpas värdelösa plastleksaker för 500 spänn som vi vet går sönder och/eller blir ointressanta inom 20 minuter; det ska köpas äcklig ost bara för att ”sån har vi alltid haft”, och det ska krockas med vansinniga människor som beter sig som att de försöker undfly en zombieapokalyps.

Men ett genialiskt groomingföretag har hittat en liten lösning på problemet. Genom att hyra in män med härliga skägg som stressade kunder kan få smeka vill de öka på det generella välmåendet i julhandeln.

– Julen är en stressig tid på året för de flesta människor. Vi funderade på hur vi kunde göra den här situationen mer trivsam, och då kom vi på det – en skäggsmekarstation, säger Mo Bro’s medgrundare, Savan Dattani.

Den medicinska tidskriften Frontiers of Psychology har rapporterat att ”varma smekningar”mellan människor utsöndrar ”kärlekshormonet” oxytocin, vilket också är känt för att minska stresshormonet kortisol.

Så om du vill tjäna 340 kronor i timmen på att andra människor smeker ditt skägg ska du läsa vidare.

Du behöver:

1. ett skägg som är minst 5 centimeter långt.

2. vara bekväm med att främlingar smeker ditt skägg.

Mo Bro’s ser gärna att du i princip kan vara stuntman för en tomte men det är inget krav. Skäggsmekningen sker på Highcross Shopping Centre i Leicester från och med den 20 december. Med andra ord ett utmärkt tillfälle att åka på julsemester, tjäna extrapengar och julshoppa på en och samma gång! Ansök här!

Foto: En karl med skägg

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-12-13 16:52