Annons

Se galna videon som får miljoner att kallsvettas

När jakten på likes gått för långt.

Joel Linde
Se galna videon som får miljoner att kallsvettas

En video på en ung kvinna som hänger hundratals meter upp i luften, endast säkrad av en man som håller henne i armen, har fått miljontals människor världen över att kallsvettas.

Kvinnan heter Viki Odintcova och är en Instagram-modell från Ryssland med 3,3 miljoner följare. I en fem minuter lång video som publicerades i januari åker hon och några filmare till det 307 meter höga Cayan Tower i Dubai. De tar sig in, till synes utan tillåtelse, och tar sig upp på taket. Därefter hänger hon sig i sin kompis arm ut över kanten, utan säkerhetsutrustning.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Kommentarerna vällde in och många påpekar hur idiotiskt det hela är och att detta är ännu ett bevis på hur skruvad vår tid är när vi gör vad som helst för uppmärksamhet och pengar.

Klippet har visats över 5 miljoner gånger vilket också ledde till att byggnadens ägare gått ut med ett uttalande att de planerar att vidta rättsliga åtgärder mot Odintcova och hennes team.

Odintcova svarade då, något oväntat, att hon tvärt emot förtjänar ett pris.

”För att vi påvisat svagheten i byggnadens säkerhet,” sa hon, rapporterar Huffington Post.

Vad man än tycker om den här typen av klipp och bilder kvarstår faktum att hundratals människor har dött när de utmanat ödet för att ta selfies.

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar