Annons
Annons

Se teasern till filmen om en av världens mest ökända seriemördare – Jeffrey Dahmer

Det fanns tecken redan i tonåren, men ingen verkade ta dem på allvar.

Sofia Börjesson

Fyra avhuggna huvuden i ett kylskåp, sju kranier, en penis och skelettdelar i garderoben. Det var vad polisen hittade när de till slut gjorde razzia hemma hos seriemördaren Jeffrey Dahmer 1991, då hade hans bestialiska dåd avlöst varandra sedan 1978.

Annons

John Backderf, som kände Dahmer som tonåring, skrev bästsäljaren My Friend Dahmer som släpptes 2012, och nu kommer alltså filmatiseringen av boken.

Gilla Cafe.se på Facebook

I trailern får vi se Jeffrey Dahmer (Ross Lynch) som ung alkoholiserad tonåring som är medveten om att han inte riktigt passar in. Så pass medveten att han faktiskt besöker en läkare för att berätta om sina mentala problem. Läkaren, som spelas av Mad Men-skådisen Vincent Kartheiser, svarar dock att Dahmer ser frisk ut.

Senare skulle Jeffrey Dahmer komma att dömas för 17 mord, många av vilka innehöll kannibalism, styckning, nekrofili och sexuella övergrepp.

Filmen visades för första gången på Tribeca Film Festival och senare i år får även vi dödliga chansen att se den. Men redan nu kan du alltså få en liten försmak på skildringen av en av USA:s mest omtalade seriemördare genom tiderna. Se teasern här:

Du har väl inte missat att trailern till nya säsongen av Stranger Things har kommit? Du hittar den här.

Annons

Dela (160)
TweetaLaddar