Hoppa till innehåll

Ursäkta dåligt bloggande idag…

… men jag började kolla på dokumentären Dear Zachary medan jag åt lunch, kunde inte slita mig och spenderade sedan eftermiddagen med att stirra katatoniskt ut genom köksfönstret och vänta på att klockan skulle bli tillräckligt mycket för att hämta min dotter på dagis.

… men jag började kolla på dokumentären Dear Zachary medan jag åt lunch, kunde inte slita mig och spenderade sedan eftermiddagen med att stirra katatoniskt ut genom köksfönstret och vänta på att klockan skulle bli tillräckligt mycket för att hämta min dotter på dagis.

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.