Annons

Actionhjälten utsedd till världens sexigaste man – nu vill han bli president

The Rock är världens sexigaste man enligt People Magazine: "Han är gullig, smart och välsvarvad."

Joel Linde

Det är många actionhjältar som fått People Magazines utmärkelse ”Sexiest man alive”. Bland annat har den gått till Chris Hemsworth, Channing Tatum, Bradley Cooper och Matthew McConaughey.

År 2016 blev det kanske den mest actionbetonade av dem alla, nämligen den enorme Dwayne ”The Rock” Johnson, med motiveringen ”Han är gullig, smart och välsvarvad.”

Annons

”Fortfarande upp klockan fyra för att träna hårt och ta hand om mina älsklingar…på ett sexigt sätt;)”, skriver han på Twitter efter tillkännagivelsen.

Gilla Cafe.se på Facebook

Och Dwayne Johnson verkar sikta ännu högre än att tjäna en halv miljard kronor per år (det är sant, han är numera världens bäst betalda skådespelare enligt Forbes) och vandra denna jord som världens sexigaste man. Han sade också nyligen att han inte är främmande för tanken att ställa upp i presidentvalet 2020.

”Det kan jag inte utesluta. De vore en fantastisk möjlighet att hjälpa människor, så det är möjligt. Det här senaste valet bevisar att vad som helst kan hända, sade han till Vanity Fair.

Här kan du se en väldigt härlig tidsresa genom Dwaynes liv, från penntunna mustascher, via wrestlingkarriär och actionfilmer.

Annons

Dela (57)
Tweeta

Annons


Laddar