Annons

När som helst landar det nya numret av Café på din hallmatta eller i butik. Vi låter några av våra redaktionsmedlemmar välja sin favorit ur innehållet. Här är är 10 anledningar att köpa nya Café.

1. Wikingsson om Conan

Annons

Markus Kylén, chefredaktör (vik):

– Jag är oerhört glad över att vi har lyckats få Fredrik Wikingsson att skriva sin första magasinstext på flera år – närmare bestämt en intervju med Conan O’Brien inför hans nya dokumentärfilm. Ett magiskt möte mellan två maniska män. Innehåller bland annat en fantastisk diskussion om den lilla Arizonahålan Flagstaff…

Gilla Cafe.se på Facebook

2. Alpinkungen Jon Olsson

Jonas Terning, redaktionschef (vik):

– Jag fick under en galen helg inblick i hur det är att vara en av Sveriges stora fixstjärnor med att vad det innebär av lyxbilar, bakfyllor och badkar fyllda med champagne. Får vardagen bakom ett skrivbord att kännas ganska grå.

3. Jeansbibeln 2011

Daniel Lindström, modechef:

– Det känns jättekul att göra ännu en jeansbilaga. Jag tycker vi har lyckats göra en klockrent konsumentvänlig guide med bra balans mellan inspiration och konkreta tips.

4. Jonas Crambys filmkrönika

Patrik Hedlund, groomingredaktör:

– Mycket träffsäkert om den stilmässigt missvisande bilden av journalister i film. Daniel Craig är coolt stylad i Millennium-trilogin medan alla journalister i verkligheten har jeansskjortor, lätt övervikt och en frisyr som inte ändrats sedan 90-talet.

5. 100 bästa köpen

Emine Sander, moderedaktör:

– Vi listar 100 plagg och 10 stilar som gör dig helrätt i höst, allt från vass businesstil till sportiga 90-talsinfluenser.

6. Café testar Ruffie

Tobias Ivarsson, layout:

– Det var grymt kul att testa denna nya träningsform. Sedan var det ju inte helt fel att få brotta ner Grooming-Patrik på arbetstid heller.

7. Klanernas krig

Tobias Barkman och Joakim Palmkvist kartlägger Malmös blodiga gängvåld och förklarar varför det kan kulminera nästa år.

8. Berlins bästa sidor

Butiker, krogar och galna nattklubbar. Annamaria Olsson guidar till Europas coolaste stad.

9. John McEnroe

Andreas Utterström träffar tennislegenden McEnroe som berättar om sina klassiska utbrott och vänskapen med Björn Borg.

10. Gäst i jeansfabriken

Johan Hurtig besöker världens mest legendariska denimväveri, Cone Denim i North Carolina.

Annons

Dela (14)
Tweeta

Annons


Laddar