Hoppa till innehåll

10 hetaste filmerna och serierna att streama i juni

Nya säsonger av science fiction-favoriter, en riktigt otippad origin story och en ny svensk Netflixsatsning. Här är ett urval av det bästa du kan streama under juni.

A Beautiful Life

Film | Premiär 1 juni på Netflix

Danskt feelgooddrama om en ung fiskare som blir upptäckt av en stjärnproducent och måste bestämma sig för om han är redo att lämna sitt gamla trygga liv för att satsa på musiken. Ser helt klart väldigt mysigt och stämningsfullt ut och en bra musikfilm är ju verkligen aldrig fel!

Black Mirror säsong 6

Tv-serie | Premiär i juni på Netflix

Efter ett uppehåll på hela fyra år är Netflix kusliga antologiserie tillbaka med en sjätte säsong. Av första trailern att döma ser det ut som en mycket lovande comeback. Ännu har inget exakt datum avslöjats, mer än att säsongen har premiär någon gång under juni, så alla skräck och science fictionfans får helt enkelt hålla ögonen öppna.

Barracuda Queens

Tv-serie | Premiär 5 juni på Netflix

Baserad på verkliga händelser om ett gäng unga, skuldsatta kvinnor i 90-talets Stockholm som bestämmer sig för att börja göra inbrott i sina rika grannars hus. Men tro det eller ej – allt tycks inte gå exakt som planerat.

Historieätarna säsong 1

Finns att streama nu på SVT Play.

Erik Haag och Lotta Lundgrens hyllade matprogram Historieätarna har länge varit spårlöst försvunnet från en rimlig streamingtjänst, men nu är äntligen den första säsongen tillbaka på SVT Play. Vi ser förstås fram emot ett återbesök till detta ambitiösa och ibland riktigt äckliga wallraffprojekt genom den svenska mathistorien.

Flamin’ Hot

Film | Premiär 9 juni på Disney+

Eva Longoria sitter i registolen när vi äntligen får en ursprungshistoria till snacksen Flamin’ Hot Cheetos. Otroligt smalt, men filmen verkar vara en riktigt rolig underdoghistoria, och är förstås omöjlig att ignorerar på en lista med titeln 10 hetaste filmerna och serierna att streama i juni.

Star Trek: Strange New Worlds säsong 2

Tv-serie | Premiär 16 juni på SkyShowtime

Det är en bra tid att vara Star Trek-fan. Tredje säsongen av Picard höjdes nyligen till skyarna och även Strange New Worlds har tagits emot väl av fansen. Nu är det snart dags för säsong 2 och det verkar helt klart som att vi kan se fram emot spektakulära rymdäventyr av klassiskt matinésnitt.

Bros

Film | Premiär 16 juni på Skyshowtime

Judd Apatow i samarbete med humorveteranerna Billy Eichner och Nicholas Toller är nu aktuella med denna romantiska komedi om två homosexuella män med närhetsproblem. Baserat på alla inblandades mycket goda CV kan Bros mycket väl vara sommarens stora romcom.

Becoming Bond

Dokumentär | Premiär 17 juni på CMore

Otroligt servärd dokumentär om George Lazenbys väldigt osannolika resa från fattig, australiensisk bilmekaniker till rollen som agenten med rätt att döda. Att han dessutom tog över smokingen från självaste Sean Connery och efter blott en film tackade nej till fler, gör historien ännu mer fängslande.

Secret Invasion

Tv-serie | Premiär 21 juni på Disney+

En viss trötthet på superhjältar hade börjat sprida sig efter Avengers Endgame (2018), men efter återhämtningen med Guardians of the Galaxy Vol. 3 i våras börjar peppen sakta återvända. Secret Invasion verkar bjuda på en paranoid spionhistoria med Marveltouch och en riktigt sur Samuel L Jackson i toppform.

Jack Ryans sista säsong

Tv-serie | Premiär 30 juni på Prime Video

Actionspäckade Jack Ryan avslutar serien med en fjärde säsong och det får faktiskt sägas att John Krasinskis tolkning av den klassiska amerikanska actionhjälten är lite, lite underskattad. Jim har kommit långt från sitt jobb på papperskontoret i Scranton.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.