Annons
Annons

10 outfits att köpa till nyårsfesten, del 3

Med bara några dagar kvar av 2008 är det hög tid att uppdatera festgarderoben. På nyårsafton klär vi upp oss – men gärna med en ny twist. Cafés Emine Sander visar i denna artikelserie 10 moderna sätt att bära kavaj, kostym och smoking.

joel

Med bara några dagar kvar av 2008 är det hög tid att uppdatera festgarderoben. På nyårsafton klär vi upp oss – men gärna med en ny twist. Cafés Emine Sander visar i denna artikelserie 10 moderna sätt att bära kavaj, kostym och smoking.Med bara några dagar kvar av 2008 är det hög tid att uppdatera  festgarderoben.

På nyårsafton klär vi upp oss – men gärna med en ny twist.

Café visar 10 moderna sätt att bära kavaj, kostym och smoking.
goran_sundberg_1

Annons

Färgstarkt
Bryt med de gamla konventionerna – gå till nyårskalaset i en grön byxa! Färg gör folk på gott humör och så länge du låter kavajen vara mörk är din stil ändå tillräckligt formell.

Kavaj, 3 695 kr, Björn Borg White.
Skjorta, 1 295 kr, Göran Sundberg.
Byxor, 1 395 kr, Fifth Avenue Shoe Repair.
tiger

Den perfekta t-tröjan

Man kan visst ha t-shirt under sin kavaj, om man följer dessa regler: 1) Den ska inte vara vit. 2) Den ska ha en tunn krage. 3) Ringningen i halsen får varken vara för djup eller för hög.

Gilla Cafe.se på Facebook

Kavaj, 3 299 kr, Tiger.
T-shirt, 800 kr, Acne.
Byxor, 1 700 kr, Hope.
whyred

Karaktäristisk kavaj

Inget plagg i din fest­outfit är viktigare än kavajen. Det är på jackan du lägger krutet – både vad gäller pengar och stil. Här är ett exempel på en elegant och tidlös kavaj med formella detaljer.

Kavaj, 4 299 kr, J.Lindeberg.
Skjorta, 1 500 kr, Whyred.
Byxor, 1 400 kr, Whyred.
blank

Gördel på!
Maggördel, ett brett sidenbälte som man enligt reglerna bär till smoking eller frack, är en accessoar som verkligen kan göra dig elegant. Här kombinerad med vit byxa för stark fräschör.

Kavaj, 2 900 kr, Blank.
Skjorta, 1 100 kr, Whyred.
Gördel, 2 199 kr, Boss Selection.
Byxor, 1 395 kr, Fifth Avenue Shoe Repair.

Foto: Andreas Öhlund
Stylist: Emine Sander

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar