Annons
Annons

10 stadier ni måste gå igenom innan ni blir lyckliga på riktigt

När vi precis har börjat dejta någon vill vi ogärna skrämma bort dem med egenheter som de kanske behöver mer tid för att vänja sig vid. Men med tiden kommer alla passera följande stadier, hela vägen fram till det ultimata beviset på tillit.

Joel Linde

Det tar ofta en liten stund innan vi visar alla våra sidor för den vi dejtar. Av rädsla att inte göra fel intryck portionerar vi gärna ut dem pö om pö för att till sist ha blottat oss så gott som totalt.

Annons

Har du och din partner gått igenom alla de här stadierna? Är partnern fortfarande kvar?

Då vet du att ni står lika stabila som ett mittbackspar bestående av Glenn Hysén och… en till Glenn Hysén, anno 1988.

Stadie 1: Du släpper på humorcensuren

När ni började dejta spelade du med säkra humor-kort. Ingen buskis, ingen gammal Monty Python eller trötta pappaskämt. Men i detta ljuvliga stadie har du inga problem med att avslöja just hur sjuk din humor faktiskt är.

Gilla Cafe.se på Facebook

skratta

Stadie 2: Mjukisar PÅ

Det sitter långt inne, men dagen då du tänker ”fuck it, jag kör mjukisar” när ni ska ha en mysig kväll i soffan är ett stort steg i ert förhållande.

 

Stadie 3: Du blottar det du skäms för

Det kommer en dag då du inte längre känner att du behöver dölja din kärlek till den där låten med den banala, cheesy texten, den där rätt töntiga artisten, den där dåliga filmen eller den där serien som du kollar på i smyg. Befrielsen när du äntligen får dansa runt i mjukisbrallor till din bästa sämsta musik!

 

allergisk reaktion

Stadie 4: Den opolerade sjuksanningen

Det du helst av allt vill göra när du är lite krasslig är så klart att dela ditt sängliggande och serietittande med den härligaste människan på jorden. Men det är inte så lätt så länge man är blek, allmänt ofräsch, kanske luktar lite tveksamt och äger en söndersnuten näsa. I stadie 4 tar vi steget – och sjukdagarna blir ungefär 1000 procent bättre.

 

Stadie 5: Du tycker saker om mat

Av rädsla att verka kufisk har du tuggat i dig även sån mat du egentligen inte tycker om, men så kommer tiden då du känner dig trygg nog att lufta dina egendomliga specialbeställningar på restaurangen – och även erkänna att blodpudding faktiskt är för jävla gott.

 

Stadie 6: Du berättar att ditt bankkonto har en botten

spendera pengar dejt

Klart vi ska dricka drinkar, varje kväll, på den där michelinkrogen det skrivits så bra om. Klart vi ska käka middag ute flera gånger i veckan, och inte varsomhelst, nej nej. Taxiresorna blir fler än vanligt i början av ett förhållande, orka trängas på bussen liksom. Och nej, tänkt inte ens tanken, klart jag betalar! Allt medan utgifterna hopar sig i ditt huvud som i den där scenen i Oceans-filmen. Du vet vilken (och du erkände att du gillade den i stadie 3).

Fem månader senare, när du betalat av dina sms-lån med ett lån från brorsan, styr ni äntligen era steg mot Dovas-liknande treölförenhundring-ställe. Och på vägen hem står ni där och trängs på bussen med andra par.

 

När lyxen blir vardagsmat, din partners kontrollsniffande och till sist det slutgiltiga hindret att övervinna – Klicka på pilen nedan för resten av listan!

1 2

Annons

Dela (0)
TweetaLaddar