Hoppa till innehåll

Därför bör du alltid välja tjejen som snusar

Joel Linde

Färska siffror från en högst intern och pseudovetenskaplig undersökning visar att du kommer bli mycket lyckligare av umgänge med snusande tjejer.

Snusning har länge setts som något typiskt manligt, men det är ändå runt fem procent av Sveriges kvinnliga befolkning som snusar varje dag, eller då och då. Det är fyra gånger färre än männen, men ändå en ansenlig del, ju.

Därför tänkte vi nu dra ner fördomsmössan långt över öronen och lista allt som gör snusande tjejer oslagbara.

1. Hon kräver inte klinisk renlighet

Vi insinuerar inte att du skulle vara någon lortis själv, vi menar bara att snusare har förståelse för om du någon gång behöver lägga något där det egentligen inte ska vara, lex snusprillor lite överallt.

2. Hon gör snuslagret större

Det mest uppenbara, rent praktiska skälet är naturligtvis att det i stället för en källa till snus finns två källor till snus där ni är.

3. Hon gör sin grej

Att snusa som tjej är fortfarande något folk har åsikter om. Så tjejer som ändå väljer att snusa bryr sig uppenbarligen inte om folks skitsnack.

4. Hon gillar att leva life

Vi snusar för att det är gott och det ger en skön känsla, trots att det tydligen ska vara dåligt för oss (kanske). Att ha kul är alltså hög prio.

5. Hon är mogen

Att snusa ger liksom en mogen aura. En aura som säger att hon inte bränner tid på filmer av katter som flyger drake och sånt trams (även om just det är någon vi skulle kunna tänka oss att se).

6. Hon tar ingen skit

Det fanns en gång en kille som sa att det såg larvigt ut när hon snusade…

7. Hon har känslorna på insidan

Snusare kan verka hårda, men det är bara för att de inte orkar med trams. Snacka om något viktigt så ska du få se!

8. Hon käkar inte upp ditt godis

Snusare har ett sätt att stilla sin abstinens som inte påverkar din godisskål – överhuvudtaget.

9. Hon blir inte irriterad

Med nerverna konstant avtrubbade är risken för kortslutning och verbala sammandrabbningar betydligt mindre om du lever med en snusare.

10. Hon är enkel att göra glad

Det kan vara svårt med presenter, men lever du med en snusare vet du att en stock snus innebär garanterad succé.

11. Hon kommer garanterat inte klaga på att du snusar

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.