12 spännande sexleksaker du måste se

Sugen på att testa? Om inte, så får du i alla fall ett gott skratt.

Malin Perlheden  |  Publicerad 2017-07-20 12:56  |  Lästid: 3 minuter

Vanligaste sexleksakerna är dildo och vibrator. Men om man surfar runt på nätet uppenbarar sig en stor och spännande värld för den som är sugen på att experimentera och testa något nytt. Med hjälp av prevention.com visar vi nu det som kan vara några av de mest spännande sexleksakerna – i alla fall utseendemässigt.

Sex Double Penetrator Vibrator

Med den här behöver du inte längre välja vilken del som ska stimuleras. Du stoppar helt enkelt en del i vaginan och en i analen.

Womanizer 2 Go Massager

Ser ut som ett oskyldigt läppstift men har helt andra användningsområden. Med hjälp av luft får kvinnan känslan av att någon suger hennes klitoris.

Lovely Cartoon Female Sex Toy G-Spot Vibrator Massager

Bara namnet får en att bli intresserad. Det här är alltså en vibrator som ser mer ut som en leksaksgubbe än en sexleksak (fråga inte varför). Den finns i olika karaktärer för den som inte är sugen på en kock.

Seduce Me Twin Climaxer

Alligatordesignen ser något skräckinjagande ut men tanken är att man ska klämma ihop delarna och stoppar in den i vaginan. Väl inne öppnar den upp så det blir en skön känsla. Taggarna är perfekt för användning på andra delar av kroppen.

Britt knipkulor

Britt från Belladot är är gjorda i mjukt silikon och förenar nytta med nöje, eftersom knipkulorna både tränar och stimulerar vaginans muskler och bäckenbotten. Och en vältränad muskulatur är till glädje för både honom och henne. Inuti kulorna finns en lös liten tyngd som ger extra stimulans när de sätts i rörelse.

Köp knipkulorna direkt online – klicka här!

Clandestine Mimic Massager

Designad för att passa handflatan. Med tre olika vibrationslägen kan man variera hur intensivt den ska jobba.

Foxxxy Fox Tail Glass Anal Plug

Kanske har du sexat till din outfit någon gång. Men alltså! Det här tar det till en helt ny nivå. Jag tror att du förstår hur den funkar. Stoppa in den där bak och du får inte bara en känsla av att vara en räv. Du ÄR en räv!

Fetish Fantasy Rockin' Chair

Den här ”rockande stolen” kan ge rejäl avslappning. Det vibrerande sätet har en klitorisstimulator. Eftersom den inte innefattar penetration fungerar den både med och utan kläder.

5 Inch Glass Anal Juicer

När du väl har satt in den kan antingen du eller din partner sakta snurra på analpluggen för att förhöja upplevelsen.

Wanachi Mega Massager

Har du sett en större massagestav? Det har inte vi. Den här är ju gigantisk! Den är nästan en halmeter lång. Enda nackdelen är att du kan behöva hjälp med att hålla den.

The Claw

Bli kliad på ryggen! Finns det något skönare?! ”The Claw” ser ärligt talat lite farlig ut men oj vad skönt när någon väl sätter klorna i dig (eller lite försiktigt på din rygg).

Fetish Fantasy Portable Sex Machine

Den portabla sexmaskinen tröttnar aldrig eftersom den är eldriven. Smidigheten är ett plus. Den går att ta med sig (nästan) överallt.

Källa och foto: prevention.com

Köp sexleksaker online

Nu kan du köpa spännande och härliga intimleksaker direkt från vår samarbetspartner Aller Media Shop online.

Produkten levereras i ett diskret paket och har ett års garanti.

Läs mer här!

Artikeln publicerades först på MåBra.

Denna artikel är framtagen i samarbete med Aller Media shop. Samtliga länkar leder till en sida där du kan köpa produkterna.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-12 23:38