Annons

12 konflikter framför tv:n som bara händer perfekta par

Blir du också förbannad när din partner inte gillar samma serie som du – då är risken stor att ni är som gjorda för varandra.

Joel Linde

stranger-things

Bild från Netflix tv-serie Stranger Things.

Det finns två typer av tv-personer (väldigt grovt räknat). Den ena personen gillar serier som utspelar sig i Vita huset, i en djungel i Vietnam eller på en gatstump eller ett fängelse i någon amerikansk mellanstor stad. Den andra personen gillar psykologiska thrillers med advokater i huvudrollen, allt som är övernaturligt och CSI-serier med ett nytt mord varje vecka.

Annons

De här två personerna kan ibland bli kära i varandra och då stöter man som par såklart på utmaningar. Dessa utmaningar kan misstas för tecken på att ni borde gå skilda vägar – men är egentligen bevis (helt ovetenskapliga sådana) på att ni kompletterar varandra på ett sätt som bara perfekta par kan. Du är Ross och din partner är Rachel – väldigt olika men ämnade att leva lyckliga i alla era dagar.

Gilla Cafe.se på Facebook

Här är 12 konflikter som bara uppstår när just perfekta par pluggar in streamingslangen i sin hjärnor och låter sig sondmatas med serier.

1. När din partner väljer ut tre serier – och ger dig äran att välja mellan alla dem: ”Det känns inte som att vi har ett jämlikt förhållande”.

2. När du motvilligt lovade att ge en serie 15 minuter men nu suttit fast i The Good Wife i tre veckor: ”Det känns som du har lurat mig, jag har aldrig gillat den här skiten”.

3. När du har en viss serietyp – som inte riktigt uppskattas: ”Ännu en serie om manliga män på kontor som går samtidigt som de pratar? Jag.orkar.inte.mer”.

4. När ni har kollat på fyra serier i rad som din partner valt: ”Nu vill jag inte ens se nåt bra längre, utan bara se något jag vet att du inte gillar. Det blir pälsdjursuppfödning i tre timmar, vare sig du vill eller inte”.

5. När du har smygkollat på din favoritserie under förevändningen att hen ändå inte gillar den lika mycket som du – men är sämst på att ljuga och avslöjas direkt: ”Men jag trodde vi hade slutat se på den?”.

6. När du måste pausa för tredje gången mitt i en supertuff feberscen utan klipp: ”Hur fan kan du behöva gå på toa igen, du var ju nyss!”

7. När du måste förklara vad som hänt under en fem minuter lång och supertuff feberscen, det finns inget värre: ”Men ska vi slå av dårå?! Du tittar ju inte ens ordentligt!”.

8. När hen har mage att läsa ett meddelande hen får – mitt under brinnande avsnitt: ”Visa lite jävla respekt för intrigen!”

9. När den ena av er har gått in i en serie och den andra inte gjort det och bara behöver vara lite för sig själv, som Frank i House of Cards: ”Vem av dem var Frank nu igen?”.

10. När du tvingas sluta kolla trots att klockan bara är 22. ”Satan vad irriterande det är att du alltid somnar. Måste du gå upp så sjukt tidigt?”.

11. När ni har olika inställning till en seriefinal och den ena av er undrar om det finns ett liv efter Quarry: ”Hade inte den här skiten tagit slut nu hade jag slängt tv:n i väggen. Tur att det är JVM-hockey snart”.

12. När din enda räddning är att partnern också tappar intresse för serien: ”Sluta snacka skit om Game of Thrones. Ett ont ord till om Game of Thrones och jag gör SLUT”.

Som sagt, har något av det här hänt er förtjänar ni varandra med egenheter och allt. Ni är ett perfekt par.

ross

Ross och Rachel från tv-serien Vänner.

Annons

Dela (2)
Tweeta

Annons


Laddar