25-årsjubilerande kollektion med retrokänsla – Ralph Lauren minns 1992

25-årsjubilerande kollektion i ny tappning – Ralph Lauren minns OS i Barcelona.

Olle Arnell  |  Publicerad 2017-09-21 09:00  |  Lästid: 2 minuter

J-O Waldner vann Sveriges enda guld, Kuba var tillbaka i OS-sammahang efter bojkotterna i Los Angeles och Seoul, Freddie Mercurys låt var den officiella hymnen efter att han dött året innan, USAs Dream Team i basket gjorde sin första olympiska turnering, elden tändes av en brinnande pil, och Cobi var maskoten för året. Minns du OS i Barcelona? Det gör i alla fall Ralph Lauren, men kanske mest av en annan anledning.

Märket specialdesignade nämligen en kollektion till sommar-OS 1992 och för att fira att det var 25 år sedan i år släpps nu en uppdaterad version av plaggen.

Limited Edition Polo Capsule Collection, som den heter, innehåller sportjackor, pikétröjor, baseballjackor och accessoarer med tydlig retrokänsla och årtalet 1992 som framträdande och genomgående tryck.

Som namnet illa döljer är det en limiterad kollektion, så vill du ha tag i ett plagg gör du nog bäst i att inte vänta allt för länge.

I Sverige finns kollektionen att köpa online och på NK i Stockholm, bor du utomlands får du leta rätt på en av märkets flaggskeppsbutiker för att få tag i plaggen. Se plaggen i kollektionen i bildspelet nedan!

[allergallery id="119383"]

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-12 23:34