5 bevis på att DJ-stjärnan Diplo har ett bättre liv än du

Vi hade kunnat skriva 100, men vi avstår för den psykiska hälsans skull.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-03-01 16:22  |  Lästid: 3 minuter

När det kommer till världsstjärnors till synes perfekta liv som mestadels tycks bestå av supersmoothies, Tesla-vrålåk och yogalektioner i svinottan går det att argumentera för att det fördärvar ett och annat redan skröpligt självförtroende hos folk.

Man brukar ha två alternativ. Antingen kan man, som man numera brukar säga, må piss och inte göra annat än att deppa över att man själv inte har ett lika fett liv. Eller så anammar man det som sagts i evinnerliga tider och ”är glad för andras skull”.

Vare sig man mår bättre av offentliga personers extravaganta och skenbart (?) hundratioprocentiga liv eller inte är Vogues nyligen publicerade klipp som följer musikproducenten Diplo under ett ”vanligt” dygn en rejäl ögonbrynshöjare.

Diplo och den svenska stoltheten Max Martin på Grammygalan i Los Angeles 2019. //Foto: Getty Images

I den fem minuter långa videon får vi bland annat följa med när Major Lazer-grundaren visar hur livet kan gestalta sig om man står bakom dunderhits som Lean On och Cold Water, bara för att nämna några.

Givet detta stolpar vi följaktligen upp fem distinkta anledningar till varför Diplo lever ett bättre liv än dig, undertecknad (förstås) och de flesta andra dödliga på planeten.

1. Diplo drar till Subway efter att ha vunnit en Grammy

Medan vissa hoppar in i en varmkörd limousin till närmaste Michelinkrog efter en Grammy-vinst, väljer andra att posera med sitt pris framför Subwaykassan innan det blir dags att hugga in på en klassisk foot long.

2. Diplo spontanköper Patek Philippe-klockor med Post Malone.

”Den är värd cirka 745 000 kronor och jag använde den en gång”.

3. Diplo har ett hönshus på sin balkong för att… varför inte?

Att vara super-DJ, äga eget privatplan och ha hela världen som arbetsplats går hand i hand med ett koldioxidutsläpp utan dess like, och för en sann miljöaktivist i Greta Thunberg-anda är det ingen annat än oförlåtligt.

Osmakligt eller inte – man kan inte låta bli att sänka miljöväns-garden några centimeter när Diplo går ut på balkongen och plockar sin frukost från sitt alldeles egna hönshus.

4. Diplo gör låtar med Tove Lo

Stjärnskott som blir stora i USA och sedan ”tappar det” helt och hållet är inget annat än vanligt förekommande 2019. Men om någon nått stjärnstatus och ändå håller fötterna kvar på jorden är det Tove Lo. Någon man gärna skulle hänga i studion och SKAPA med helt enkelt, och det gör Diplo.

5. Diplo flyger till Las Vegas och glider rakt upp på scenen framför skrikande fans

Man kan säga mycket om den musikgenre Diplo ligger i framkant inom och som i vissa kretsar inte benämns som något annat än USB-musik. Men ärlighet varar ju längst. Erkänn bara att du önskar att det var du på bilden.

Den här artikeln publicerades först på King.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-03-01 16:27