Annons

5 hetaste herrmodetrenderna för våren 2018

Café listar 5 viktiga herrmodetrender för våren 2018.

Martin Hansson
herrmode 2018

Innan sommaren 2017 ens kickat igång har flera av de största internationella modehusen presenterat sina vår- och sommarkollektioner för 2018. Det ger oss en möjlighet att blicka framåt och räkna ut vilka som kommer att bli de största herrmodetrenderna i början av nästa år. Cafés Martin Hansson har sammanställt fem viktiga trender våren 2018.

Annons

Hermès våren 2018.

1. Detaljen: Två fickor

På såväl safarijackor som skjortjackor och arméskjortor syns de dubbla bröstfickorna – framförallt vid en mer dressad styling. En trendig detalj vi kommer att få se mer av på samtliga överdelar.

Gilla Cafe.se på Facebook

Versace våren 2018.

2. Kostym: Satsa på en randig kostym

Ett mönster som stack ut hos internationella modemärken som Haider Ackermann, Topman Design och Versace är ränderna. Både tjocka som smala och den klassiska kritstrecksranden. En randig kostym är därmed ett hett klädval våren 2018.

Louis Vuitton våren 2018.

3. Hög midja

Den höga midjan på byxorna och en stor fotvidd nedtill syns överallt inom herrmodet våren 2018, både på visningarna och streetstyle. Matcha byxorna med ett par sportiga sandaler och trenchcoat för ett moderiktigt klädval.

Kenzo våren 2018

4. Mönstermix

Maxa med mönster! Herrmodevisningarna i Milano och Paris bjöd på mycket mönster. Bär den mönstrade skjortan med ett par mönstrade byxor.

Balenciaga våren 2018.

5. Oversizade kavajer

Den oversizade kavajen är en trend som väcker reaktioner – inte minst efter att modehus som Balenciaga och Thom Browne visat den stora kavajen med breda axlar och långa ärmar.

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar