6 färgsprakande skjortor som sätter sommarstilen

Kortärmade färgglada skjortor för män.

Sommaren är kortärmat.

Daniel Lindström  |  Publicerad 2023-06-07 14:14  |  Lästid: 2 minuter

Passformen är viktig när det kommer till kortärmade skjortor. Det ser mer avslappnat och snyggt ut att bära en modell som är lite lös i formen än att den sitter tajt på kroppen.

Blommigt från Oas

Svenska resort-varumärket Oas gör kläder som får en på riktigt gott humör. Som den här blommiga skjortan, till exempel. Är den inte fantastisk? Bär till shorts eller jeans hela sommaren. 1 200 kr.

USA-inspirerat från Nudie

Nudie har alltid fina kortärmade skjortor i sortimentet. Den här våren gillar vi modellen Aron, med sitt klassiskt Americana-doftande paisleymönster, extra mycket. Passar perfekt till nedtvättade jeans. 1 300 kr.

Lättviktigt från Edwin

Den här modellen har ett kul namn, ”Brutal insouciance”, som återspeglar mönstret bra. Tänk färgstänkt och droppat på tyget med pensel. Det lätta bomullspoplinet gör den skön och sval att bära i sommar. 1 400 kr.

Färgstarkt från Stockholm Surfboard Club

Du måste inte hänga i Varberg eller Biarritz på sommaren för att klä dig i plagg från Stock­holm Surfboard Club. Den här skjortan med patchworkmönster kommer att göra succé på vilken semesterort som helst. 2 000 kr.

Avslappnat från Jacquemus

Få designers i världen är just nu lika omtalade som Simon Porte Jacquemus, 33 år. Den franske modeskaparen attraherar en ny generation modefans med sina uttrycksfulla kläder. 3 600 kr.

Konstnärligt från Acne Studios

Det här är mer än bara en skjorta. Acne Studios har samarbetat med den amerikanska konstnären Karen Kilimnik i vårens kollektion, vilket skapar ett unikt uttryck. Modellen är oversizad med längre ärmar. 4 100 kr.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-06-07 14:14