Hoppa till innehåll

6 snygga och stilrena plånböcker

Snygga plånböcker.
Daniel Lindström

Länge leve plånboken.

Vi lever i en  tid utan sedlar och mynt, så undvik en stor plånbok som bara tar plats. Tänk korthållare, men med en dragkedja, som du kan bära i fickan eller i en mindre väska.

Grafiskt från Comme des Garçons

Delar av en vit logotyp på svart läder, ibland krävs det inte mer för att en modeaccessoar ska känna som en ikonisk produkt. Comme des Garçons har mängder av plånboksmodeller, denna gillar vi allra mest. 2 500 kr.

Kompakt från A.P.C.

Redaktionens franska favoritmärke presenterar modellen ”Josh”, en extremt kompakt plånbok gjord av mjukt läder. Vi älskar den lite oväntade gröna färgen. 2 600 kr.

Hållbart från Acne Studios

Denna plånbok är tillverkad av överbliven denim från Acne Studios jeansproduktion. Eftersom tyget är tvättat och nedslitet känns det som en produkt som du burit med dig i ett helt liv. 3 700 kr.

Lyxigt från Tom Ford

När du tar fram din plånbok för att betala fungerar den som en förlängning av din personliga stil. Tom Ford vill att du ska vara elegant och belevad i alla situationer. Då förvarar du pengarna exakt så här. 4 200 kr.

Mönstrat från Burberry

Burberrys ikoniska rutmönster har följt varumärket sedan 1920-talet, först introducerat i foder på trenchcoats. Plånboken är tillverkad av slitstark kanvas med detaljer i läder och har gott om fack för dina kort. 4 500 kr.

Handgjort från Bottega Veneta

Next level pengaförvaring. Bottega Venetas produkter är flätade för hand i Italien i de finaste lädermaterialen. Du får betala lite mer men får å andra sidan en accessoar som sticker ut och håller hela livet. 8 700 kr.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.