Hoppa till innehåll

6 snygga portföljer som gör jobbet

Frank Sinatra och en jobbportfölj från Tiger.

Jobbväskorna du kommer långt med i höst.

Det viktigaste när du köper en portfölj är inte själva utseendet, utan kvaliteten på materialet och väskans praktiska funktion. Därför är det bra att veta vad du vill ska få plats innan du slår till. 

Mixat från Acne Studios

Acne Studios satsar mycket på sitt väskprogram sedan något år tillbaka. Den här sportiga portföljen/laptop-caset är tillverkad i slitstark nylon och har skinndetaljer som en lyxig kontrast samt ett genomskinligt fönster för legitimation eller visitkort. 3 000 kr.

Stiligt från Sandqvist

Elegant portfölj tillverkad av anilinfärgat (organiska syntetiska färgämnen) skandinaviskt full-grain-läder. Rymmer en 15-tums laptop och en hel del andra prylar som du behöver i vardagen. 3 795 kr.

Praktiskt från Tiger of Sweden

Den här stiliga och prisvärda portföljen från Tiger of Sweden har flera smarta detaljer: blixtlåsfack framtill och två öppna fack baktill, dubbla utrymmen med ett blixtlåsfack inuti och en justerbar och avtagbar axelrem. 3 990 kr.

Lättviktigt från Porter-Yoshida & Co

”Tanker 3Way” är gjord av lätt nylon och inspirerad av den ikoniska flygjackan MA-1. Precis som fodret på jackan är den här portföljen försedd med remmar och massor av fack för att hålla ordning på det väsentliga. Japansk perfektion. 6 000 kr.

Klassiskt från Mulberry

Modellen ”Belgrave” är elegant och sofistikerad och perfekt för att transportera dina nödvändigheter till och från kontoret. Det bruna lädret har en speciell finish som gör produkten mer motståndskraftig mot repor och slitage. En investering för livet. 13 000 kr.

Ikoniskt från Gucci

Ska du ha en väska med ett tidlöst monogram rekommenderar vi Gucci eller Louis Vuitton. Den här praktiska portföljen är gjord i lyxig kanvas och förstärkt med skinn längs kanterna. 19 000 kr.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.