6 prylar som uppgraderar din vardag

Pizzaugn och en pizza

En pizzaugn i trädgården i sommar: ja, tack!

Kristofer Steneberg  |  Publicerad 2021-05-25 10:28  |  Lästid: 3 minuter

1. Vedeldad pizzaugn för trädgården 

Ooni Pro 16, ca 5 500 kr

Som tusentals andra utesuktande människor behöver du en egen pizzaugn. Välj då en som vunnit massor av bäst-i-test. Ooni Pro 16 är en vedeldad ugn som på 15–20 minuter kommer upp i 500 grader och fixar pizzor på upp till 40 cm. Funkar dessutom som ett litet stenugnsbageri eftersom det ger en yta och smak från en stenugn. Ugnen har inbyggd termometer och spjäll som styr värmen.

Läs mer om produkten eller köp den här (tillfälligt slut).

Det finns dock en Ooni-pizzaugn för drygt för halva priset i lager. Läs mer om den eller köp den här.

2. Miniväxthus skapar gröna fingrar

Véritable Connect Garden, 2 735 kr

Gröna fingrar är inget man föds med. Och det tar lång tid att bli en mästare på växter. Men med en inomhusträdgård som du kan koppla till en app och som ger perfekt förutsättningar för ljus och vatten blir det enklare. Självvattnande! LED-lampor! Köp frökapslar som finns i ett stort antal varianter och som påminner om kaffepoddar. Plugga in den och bli grönast i gänget.

Läs mer om produkten eller köp den här.

3. Trådlös laddare för köket

Sandberg Marble Stone, 639 kr

Nio av tio trådlösa laddare är fula, gissar vi. Sandbergs är ett undantag. Deras Marble Stone-laddare är tillverkad av äkta naturmarmorsten med en laddningsspole som är inbyggd under stenen och som funkar nedkylande för telefonen under laddning. Finns i flera olika varianter, material och färger för att matcha bänkskivan i köket så bra att du knappt hittar den. 800 kr.

Läs mer om produkten eller köp den här.

4. Vinylspelare för streaming

Pro-Ject T1 Phono SB for Sonos, 6 995 kr

Den enda vinylspelare som Sonos säljer som ett kit. Pro-Ject har en inbyggd förförstärkare som gör att du sparar plats. Spelaren har precisionsrem med  jämn hastighet och elektroniskt hastighetsbyte mellan 33/45. Dessutom är den näst intill skakningsfri med en resonansfri underplatta, en 8 mm tjock skivtallrik i glas och vibrationsabsorberande fötter. Handtillverkas i Europa.

Läs mer om produkten eller köp den här.

5. Robotdammsugare med räckvidd

Neato D8, 7 989 kr

Bokstaven D i modellbeteckningen avslöjar den här robotdammsugarens fördel gentemot konkurrenterna. Till skillnad från de tallriksformade robotarna kommer den här dammsugaren åt i hörnen. Neato D8 har marknadens bredaste borste och största dammbehållare och en gångtid på upp till 90 minuter. Även utrustad med LaserSmart-teknik för att navigera runt med precision.

Läs mer om produkten eller köp den här.

6. Högtalare med form

Harman Kardon Onyx Studio 6

En högtalare till köket eller allrummet ska vara enkel, snabb och låta bra för både nyheter, musik och podcasts. Dessutom behöver den tåla vatten. Harman Kardons Onyx Studio 7 har allt detta plus en klart likeable rund form som på något sätt optimerar ljudet. Högtalaren går dessutom att koppla ihop trådlöst med ytterligare en Onyx för en extra bra musikupplevelse.

Läs mer om produkten eller köp den här.


Alla produkter på Café är noggrant handplockade av våra redaktörer. Vissa av artiklarna innehåller affiliatelänkar vilket innebär att vi får en liten provision om du väljer att köpa något. Läs mer om hur Café jobbar med affiliatelänkar här.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2021-05-27 13:31