Annons
Annons

Att spela James Bond är ett hedersuppdrag för vilken skådespelare som helst och det verkar osäkert om Daniel Craig fortfarande är sugen på uppdraget som hemlig agent. Spectre kan bli hans sista film och om han väljer att sluta inom MI6 tipsar Café om några personer som kan ta efter.

* * *

Nya James Bond-filmen Spectre har premiär snart och Daniel Craig spelar återigen den hemlige agenten. Men det finns frågetecken om skådespelaren kommer att fortsätta med rollen och i en intervju med engelska tidningen Time Out London verkar han inte så sugen. Därför tänkte Café hjälpa till och lista några personer som kan ta över om det behövs en ny James Bond.

Annons

 

Idris Elba

elba

Skådespelaren har av många lyfts fram som en potentiell ny James Bond och interna mejl inom Sony som läckte ut visade att han är påtänkt för rollen. Han har den klass och elegans som många förknippar med James Bond och Idris Elba har själv sagt att han gärna skulle ta på sig kostymen om den erbjöds honom. Efter hyllade roller i tv-serier som The Wire och Luther kan nästa steg vara att bli hemlig agent. Ett problem kan dock vara att han bara är fyra år yngre än Daniel Craig och då blir det inte någon särskilt stor föryngring.

 

Damian Lewis

lewis

Damian Lewis är känd från tv-serier som Homeland och Band of Brothers och hans odds för att ta över som James Bond har blivit allt bättre. Han har själv skämtat att spionen borde bli rödhårig och verkar intresserad av rollen. Det är dock samma problem här som med kandidaten innan att Lewis är i ungefär samma ålder som Daniel Craig och därmed blir det inte någon större föryngring.

 

Henry Cavill

Frågan är om det bäst att spela Stålmannen eller James Bond. Henry Cavill har gjort rollen som den kalsongklädde superhjälten och kan vara ett alternativ som James Bond. 32-åringen har tidigare provat på rollen som hemlig agent men då inom CIA i filmen ”The Man from UNCLE” och visade då prov på en komisk talang som kan komma till användning. Skådespelaren har dessutom tidigare provspelat för rollen som en yngre James Bond och verkar sugen på att få arbeta inom MI6.

 

Tom Hardy

”Namnet är Bane, James Bane… Nej, Bond är det”. Tom Hardys karriär har gått otroligt bra de senaste åren och det finns flera som vill se honom som James Bond. Skådespelaren har musklerna och den fysiska biten klar och kan följa i Daniel Craigs fotspår på den biten.

 

Michael Fassbender

38-åringen skulle kunna spela en smidig, stilig och smart James Bond med inspiration från Pierce Brosnan.

 

Clive Owen

I flera filmer – bland annat första Sin City – har Clive Owen visat upp goda kvaliteter som gör honom aktuell som nästa James Bond. Han kan spela en roll som är mystisk, seriös, lite äldre och härlig på samma gång.

 

Benedict Cumberbatch

Efter att ha spelat Sherlock Holmes kan 39-åringen ta på sig en till folkkär karaktär. Lite annorlunda roll men Benedict Cumberbatch skulle nog klara av det. Får byta ut sin käre Watson till Moneypenny och fortsätta jaga efter skurkar.

 

Hugh Laurie

Efter att ha bekämpat sjukdomar i House kan Hugh Laurie gå vidare och slåss mot skurkar i James Bond. Han kan spela en äldre version av spionen som blivit lite trött efter så mycket tid ute på fältet, tillbringar allt mer tid på kontoret och längtar efter pensionen.

 

Daniel Radcliffe

Jokern i det här gänget men vore det inte kul om Harry Potter växte upp och blev James Bond? Borta är trollstaven och framme är den klassiska Walter PPK-pistolen. Det vore i alla fall en rejäl föryngring av rollen och en skådespelare som skulle kunna spela 007 för lång tid framåt.

 

Foto: All Over Press.

Annons

Dela (21)
Tweeta

Annons


Laddar