Annons

Under nio veckor ska bisexuella Tila dejta och hångla sig fram till den stora kärleken. De förhoppningsfulla som ska försöka förföra henne är 16 killar och 16 lesbiska tjejer.
Karaktärerna på de medverkande är noga typecastade så vi kommer bland andra att få se en typisk mammas pojke (osäker och mesig), rednecks (ukulele, incest och grisar), aggressiva flator (manshatare) och många extremt exhibitionistiska (strålkastarkåta) människor.

Mattias Behrer
, marknads- och programdirektör på MTV Networks svarar på Cafés frågor:

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Är vi inte trötta på dejtingsåpor nu?
– Nja, fast A shot at love with Tila Tequila tar 2-3 kliv längre än vad något annat liknande program någonsin gjort. Genren måste förnya sig, det tycker vi att man gör här genom att sätta allt på sin spets. Deltagarna kommer att dela både bostad och säng så det är bäddat för mycket dramatik.

Det låter som en ganska sjuk programidé?
– Ja det kan man väl säga, men det är ju upp till var och en vad som betraktas som sjukt. Jag tycker att programmet är väldigt underhållande. Man skrattar åt deltagarna som i en del fall är ganska störda. Men det finns ju även varma o sympatiska personer som man gärna skrattar med istället. En av killarna har till och med fått sin egen spin-off serie där han söker kärleken på sitt eget vis.

Tror du inte att vi är för öppna med sex i Sverige för att kunna skapa samma stora intresse som i usa?
– Jo vi är ju betydligt mer liberala här men sex är ju alltid intressant och det kan nog bli mycket snack om programmet,

Har du träffat huvudpersonen Tila Tequila?
– Nej inte än, men mina kollegor i usa har gjort det och hon charmade allihop. Hon har integritet och även om hon spelar starkt på sin sexualitet verkar hon vara en riktig människa, inte bara en dokusåpa-karaktär.

Tycker du själv att hon är sexig?
– Haha, nej hon är väl inte riktigt my cup of tea om man säger så, men jag förstår att många kan tycka att hon är het.

Programmet kommer att sändas på MTV, lördagar klockan 19 med början den 19 april.

Louise Flinck

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar