Annons

Ace Ventura kommer tillbaka – planer på ny film

Spänn fast er, åttiotalister. Nu tycks det vara dags för ett återbesök på minnenas gata.

Markus Thunberg
Ace Ventura kommer tillbaka – planer på ny film

Jim Carreys ikoniska roll som ”Den galopperande detektiven” måste väl ändå vara en av 90-talets största? För många åttiotalister var i alla fall Ace Ventura: Pet Detective det vildaste och roligaste som någonsin visats på VHS.

Annons

Carrey spelar Ace som är galen men extremt duktig på att hitta borttappade eller stulna husdjur i filmen från 1994. Redan 1995 fick den en uppföljare i Ace Ventura – Den galopperande detektiven rider igen. Och nu verkar det alltså som att filmbolaget som äger rättigheterna till Ace ska återuppliva karaktären, skriver Deadline.

Gilla Cafe.se på Facebook

– Tanken är inte att göra en remake utan en ny film i samma anda som originalet. Men eftersom den är uppdelad i sin natur, och handlar om en husdjursdetektiv, så lämpar den sig som en tv-serie med en kamera också, säger David Robinson på Morgan Creek Entertainment Group.

Efter Ace Ventura gick Jim Carrey vidare till att göra roller i Dum & dummare, The Mask,  Batman Forever, Cable Guy, Liar Liar och Truman Show. Filmbolaget Morgan Creek har redan återupplivat Exorcisten som tv-serie och har, förutom Ace Ventura, planer på att ge nytt liv till Young Guns, Dubbelgångare, Värsta gänget och Pacific Heights – den objudne gästen.

Alrighty then, som Ace själv hade sagt!

Annons

Dela (399)
Tweeta

Annons


Laddar