Annons
Annons

Inte trodde man att märket som fått kredd hos såväl casuals som sportnördar och hiphopare skulle inleda samarbete med italienska designers. Men nu rätar alltså även Adidas in sig i raden bland sportmodetillverkare som väljer att samarbeta med andra varumärken. Till skillnad från konkurrenterna väljer Adidas att ge sig på ett oprövat område – jeansmarknaden.

Kollektionen består av två herr- och två dammodeller och finns i fyra olika tvättar.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

På herrmodellerna har Adidas valt att applicera sina symboler diskret, dels i läder på linningen och dels som nit på myntfickan. Tillhör du dem som väljer att vika upp dina jeans så pryds även uppviket av Adidas karaktäristiska ”three stripes”.

Adidas ser positivt på samarbetet.
– Det är första gången som Adidas Originals gör denna typ av samarbete med ett annat varumärke och tillsammans med Diesel kommer vi att erbjuda våra kunder unika produkter, säger Herman Deininger, marknadschef på Adidas Sport Style Division.

Vill du få tag på ett par jeans får du se till att befinna dig i Brunogallerian i Stockholm i februari där Adidas konceptbutik är den enda butiken i Sverige som säljer jeansen.

Adidas Originals Denim By Diesel kommer att kosta mellan 1500 och 2000 kronor.

PATRIK HEDLUND

adi_artikel
adi_artikelbild2

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar