Annons

[nggallery id=218]

Flera semesterparadis i Medelhavet har tröttnat på alla lyxyachter som kommer till kusterna och skräpar ner. Korsika har till och med föreslagit en straffskatt på upp till 200 000 kronor per yacht och dygn.
Tur då att fantasibåten Wally Island finns.

Annons

Eller snart kommer att finnas. Jätteyachten, som hämtat sin inspiration från oljetankers, mäter imponerande 99 meter på längden. Beställer du en Wally Island får du bland annat en svit på 2oo kvadratmeter, 12 gästhytter, spa, biograf och bibliotek – samt dessutom 20 hytter där din besättning kan bo.

Gilla Cafe.se på Facebook

Utöver det tillkommer naturligtvis det enorma däcket, som du själv bestämmer utformningen av. Ska det vara tennisbana, helikopterplattform eller varför inte en liten trehåls golfbana? På en båt som kör omkring i 18 knop. Allt till det faktiskt, i sammanhanget, modesta priset om 45 miljoner dollar. I grundutförande. Men bäst av allt är ändå den enorma bränsle-tanken som rymmer 750 000 liter diesel, vilket innebär att du bara behöver tanka någon gång om året. Och därmed kan snuva alla giriga hamnägare på hamnavgiften.

Mer info finns på www.wallyboats.com

Oskar Hammarkrantz

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar