Annons
Annons

Den engelske konstnären och tecknaren Jamie Hewlett är kanske mest känd som mannen som gav tecknad form åt Tank Girl och popbandet Gorillaz.

Men Jamie har haft en hel del annat för sig på sista tiden. Han har nämligen designat en kollektion av sex exklusiva massageapparater åt JimmyJane, det San Francisco-baserade
företaget som skapat sig en stark profil med chica, väldesignade sexleksaker.

artikelbild_dildo 

– JimmyJane gillar mina teckningar skarpt
och jag har alltid varit fascinerad av sexleksaker
så där fanns alla förutsättningar för ett kul samarbete, säger Jamie Hewlett.

Massageapparaterna är tillgängliga i sex olika färger, dekorerade med teckningar i Jamies typiska stil. Cool, uppkäftig och sexig. Kollektionen har lite skämtsamt döpts till The Ultimate Member Limited Vibrator Collection (”Member” betyder ju som bekant både ”medlem” och ”lem” på engelska).
– Figurerna på apparaterna är baserade på klientelet på Kabaret Prophecy, berättar Jamie Hewlett. Det är en
exklusiv men också vild och kul medlemsklubb som ligger på Beak Street i Soho i London. Utifrån de personer jag stött på där har jag skapat mina egna figurer.

Massagestavarna är tillverkade i begränsade upplagor på 1 500 exemplar vardera. De kostar cirka 2 500 kronor styck. Eller så kan man slå till och köpa allihop som ett maffigt Collectors Set för 15 000 kronor.
– Jag har alltid betraktat mina teckningar som konst, och just med den här kollektionen kan folk nu njuta av min konst på riktigt allvar.

Mer information om produktlinjen finns på jimmyjane.com.

MICHAEL DEE

Annons
Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar