Hoppa till innehåll

Ansiktsmasken Le Fix är den ultimata bakisdödaren

Jack Nicholson och ansiktsmasken Narcyss.
Rasmus Blom, redaktionschef på Café Magazine

Stressad, bakis eller bara allmänt sliten? Masken Le Fix från svenska Narcyss är särskilt framtagen för att rädda ditt ansikte.

Svenska Narcyss är hudvårdsvarumärket för det hektiska storstadslivet. Sena kvällar på restauranger eller framför jobbdatorn och tidiga morgnar med träning eller möten. Ett varumärke för män som jobbar, reser, tränar och säger ja till både en och två Negroni. För dig som lever i omkörningsfilen.

Bakom företaget med den livsbejakande filosofin står bröderna Gustaf Törling och Oscar Knaust som båda har en lång bakgrund inom den svenska och internationella mode- och livsstilsbranschen. Sedan starten 2020 har de lanserat en rad kvalitetsprodukter som ska underlätta vardagen för alla dessa killar med aptit på livet – allt från rengöringskrämer till ögonserum som finns hos återförsäljare som Browns, Farfetch, Care of Carl och NK.

Nu har Narcyss lanserat Le Fix, en ansiktsmask för nödsituationer som kräver intensiv återfuktning och total fasadrenovering.

Narcyss nya ansiktsmask är ett måste i badrumsskåpet om krisen är framme.

Le Fix innehåller bambuextrakt och så kallad hyaluronsyra som ger omedelbar lyster, stramar upp huden och jämnar ut hudtonen så att du slipper möta det där rödflammiga och plufsiga ansiktet i spegeln. Masken består av två delar och är tillverkad i Tencel för perfekt passform som låser in fukten och förhindrar att den dunstar bort, så att hyaluronsyran kan arbeta i skyddad verkstad och tränga djupt in i huden och ge långvarig återfuktning. Efter bara tio minuters användning har du fått ditt ansikte åter och en ordentlig energiboost på köpet.

Ansiktsmasken motverkar även glåmig hud, rodnad, fina linjer och ljusar upp huden så att du får en fräsch look samtidigt som den lugnar, reparerar och stärker huden.

Ett trepack Le Fix-masker kostar 299 kronor och finns på Narcyss.com och hos utvalda återförsäljare.

Artikeln publicerades först på Cafés syskonsajt Kingmagazine.se.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.