Hoppa till innehåll

Äntligen finns det möjlighet att bo i Shreks träsk

Jonas Strandberg

Airbnb fortsätter att överraska med okonventionella boendeformer. Nu kan man bo som ett animerat träsktroll, vars senaste film släpptes för tretton år sedan.

I vad som kanske kvalificerar sig som dagens märkligaste nyhet meddelar nu Airbnb att man snart kommer ha möjlighet att bo i Shreks träsk. Tidigare i somras rapporterade Café om chansen att få övernatta i Barbies väldigt rosa hus. Detta verkar vara något liknande upplägg, fast mer träskigt.

Det kostar ingenting att bo i träsket, utan man får göra en förfrågan på Airbnb och så verkar uthyraren själv avgöra vem som blir den lyckliga. Så har man vägarna förbi Skottland i höst men inte löst det med boende ännu, då kan detta vare ett alternativ.

Det konstiga och ganska roliga är att detta inte sammanfaller med releasen av en ny Shrekfilm, utan timingen tycks vara helt slumpartad. Lite som att en ståuppkomiker nu, 2023, skulle börja dra skämt om hästkött i lasagne.

Foto: Alix McIntosh
Foto: Alix McIntosh

Fördelen med träskboendet är att det finns till uppvärmning och handdukar. Nackdelen är att det nästan inte finns något annat. Men det är ju trots allt ett träsk. Vad hade ni väntat er.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.