Annons


Gullviva, mandelblom, kattfot och blå viol. Nej, det är inget som Sean Connery skulle vilja spetsa sitt bad med. Trots det är det oftast så badskum doftar. Men som tur är finns det tillverkare som även har oss manliga konsumenter i åtanke.

Annons

Nyss Sverigeetablerade Neal’s Yard Remedies har släppt badskummet Seaweed & Arnica Foaming Bath, med doft av tång, citron, enbär, tall och lavendel.

Produkten – som visserligen är en unisex – doftar inte bara härligt kryddigt, utan är även djupt återfuktande och sägs kunna ”lindra trötta muskler och återställa en känsla av vitalitet”. Det där sista kan vi nog ta med en nypa (bad)salt, men den aromatiska doften har onekligen en viss avslappnande effekt.

Gilla Cafe.se på Facebook

En megaflaska på 1 liter kostar 645 kronor i Neils Yard’s Remedies nya flaggskeppsbutik på Norrmalmstorg i Stockholm och i deras webbshop här.

Känns det för dyrt, har Rituals ett bra (och manligt) budgetalternativ i form av Rituals Sento Organic Bamboo & Wakamee Foaming Cream Bath, cirka 120 kronor för 500 ml här.

Patrik Hedlund

Annons

Dela (14)
Tweeta

Annons


Laddar