Fiasko-säsongen av Arrested Development görs om helt och hållet

Säsong 4 av tv-serien Arrested Development gjorde få människor lyckliga. Nu är det bestämt att den släpps i en ”remix-variant” – redan på fredag.

Markus Thunberg  |  Publicerad 2018-05-02 13:25  |  Lästid: 1 minut

När den fjärde säsongen av tv-serien om familjen Bluth äntligen fick finansiering och visades på Netflix var det till mångas besvikelse. Serieskaparna hade helt frångått det ursprungliga ”vanliga” avsnittsformatet med a, b och c-handlingar. I stället fokuserade varje avsnitt på en person i familjen och karaktärerna syntes sällan tillsammans. Och med det tappades många skämt och mycket av charmen med serien bort.

Nu har Netflix låtit skaparen Mitch Hurwitz klippa om serien helt och hållet och redan på fredag 4 maj släpps denna ”remix-variant” av serien som fått namnet Season 4 Remix: Fateful Consequences. Hurwitz säger att han fått tid att klippa om serien på klassiskt vis i väntan på säsong 5 som ska komma ”snart”.

– Jag gjorde det som ett komediexperiment för att se om nya skämt och ett nytt perspektiv skulle komma ur remixen där alla i Bluth-familjen var med i varje avsnitt, och där avsnitten utspelade sig kronologiskt. Jag är väldigt uppspelt över slutresultatet, de är roligt på ett helt nytt sätt och jag tror att det skapas en väldigt underhållande och lustig ny erfarenhet för tittaren, säger han.

Efter den knappt tittbara fjärde säsongen är det här välkomna nyheter för oss som fortfarande håller Arrested Development som något av det roligaste på tv någonsin. Sämre än säsong fyra kan det i alla fall inte bli.

Välkomna tillbaka, familjen Bluth!

via GIPHY

Så här skriver Netflix på Twitter om återkomsten:

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2018-05-02 13:27