Ashanti rider på elefanter

joel  |  Publicerad 2006-06-28 18:31  |  Lästid: < 1 minuter

R&B-musiken 2003 har faktiskt, med få undantag, sugit. Manliga sångare är fortfarande allt för upptagna med att imitera R. Kelly eller D’Angelo, och tjejerna verkar helst vilja göra duetter med b-rappare som Fabolous.
Men sommaren ser lyckligtvis ut att bli lite bättre. Bland annat följer Ashanti upp sin enorma succédebut från i fjol – och bevisar att hon verkligen kan sjunga, även om hon fortfarande är mer Mariah Carey än Mary J. Blige. När Café träffade henne i New York hade hon precis varit i Miami och spelat in sommarens hetaste musikvideo, till sin nya singel Rock Wit U.
Du rider på en elefant i din nya video. Är det svårt?
– Ja, det var läskigt. Huden flyttar sig fram och tillbaka under en hela tiden, så det känns som att man ska ramla av, och elefanten var typ tre meter hög. Jag var inte direkt utrustad för att rida en elefant. Jag hade bara på mig sandaler och en tajt klänning i någon trendig design som klibbade fast överallt.
Vem är killen i videon?
– Vi dejtar faktiskt just nu. Det är första gången jag har ett förhållande på flera år. Ända sedan jag skrev på för skivbolaget Murder Inc har det varit skitsvårt att träffa en kille, för Ja Rule och min producent Irv Gotti håller alla killar borta från mig.

Martin Gelin

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-12 22:48