Ät på Agrikulturs pop-up-restaurang – mitt ute i naturen

I sommar öppnar kockarna Filip Fastén och Joel Åhlin från Agrikultur två pop-up restauranger, en i Sverige och en i Danmark – och mitt ute i naturen. 

Lisa Arnell  |  Publicerad 2017-05-04 11:00  |  Lästid: 2 minuter

Båda restaurangerna är bara öppna en dag vardera, så det gäller att pricka in dem. I Sverige öppnar den i Kullaberg den 1 juli och i Danmark i Boesdal Kalkbrud den 17 juni. Pop-up-restaurangerna är en del av upptäcktsguiden Scandinavian Detours som whiskeymärket Talisker tagit fram tillsammans med några av Skandinaviens främsta äventyrare. Guiden vill få fler att upptäcka den skandinaviska naturen och har samlat ett helt gäng svenska, norska och danska guldkorn, redo att upptäckas för alla som vill.

Kockarna Filip Fastén och Joel Åhlin från Agrikultur.

– Vår matlagningsfilosofi handlar om rena och starka smaker med nordiskt ursprung, kombinerat med teknik som hjälper råvarorna att behålla sin naturliga skönhet, säger Filip Fastén från Agrikultur i en kommentar.

Platserna till sittningarna är begränsade och bokas här. Äventyrsguiden hittar du här.

Ett fint sätt att semestra på hemmaplan!

Två av rätterna som kockarna serverade vid presseventet för sommarkonceptet.

Foto Hanna Bergström och Joel Åhlin

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 09:09