Nu kan du köpa Baby Yoda-kläder

Baby Yoda

Internetsensationen tillika världens sötaste datoranimerade karaktär har blivit prints på kläder, mobilskal och muggar.

Joakim Almén  |  Publicerad 2019-11-27 10:36  |  Lästid: 2 minuter

Inför premiären av den sista filmen om Skywalker-klanen Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker i mitten av december är den Disneyägda rymdopera-franchisen hetare än någonsin. Tv-spelet Jedi: Fallen Order har – rättmätigt – lovordats och verkar dessutom sälja riktigt bra och den nya Disney+-serien The Mandalorian slog nyligen Stranger Things rekord som den mest streamade tv-serien i USA under en vecka.

Det är just i serien The Mandalorian som internets nya älskling Baby Yoda (må hända att Baby Yoda kallas för The Child i serien, men alla säger Baby Yoda. Låt därför stå, Baby Yoda) introducerades under förra veckans avsnitt. Reaktionerna lät inte vänta på sig – Baby Yoda var överallt på sociala medier och folk dog av allt döma den så kallade sötdöden i stor skala. Det var egentligen bara en tidsfråga innan någon, framförallt Disney, skulle kapitalisera på Baby Yoda merch.

Baby Yoda sitter på The Mandalorian.
Baby Yoda: inget slentrianexemplar vad det gäller galaktisk söthet.

Och nu är tiden kommen – Disney har gett folket vad folket vill ha: en jäkla massa grejer med Baby Yoda som tryck. Det är knappast de snyggaste plaggen man sett, men det är Baby Yoda, och det är om inte annat en ytterst solid julklapp till Star Wars-kramaren.

Baby Yoda-kläderna och de andra Baby Yoda-grejerna handlas via Disneys sajt och kostar från 15 dollar upp till 35 dollar.

Se bilderna på Baby Yoda-grejerna här:

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-11-27 13:56