Annons


I början på april slås dörrarna upp för världens första ”Sexual Theme Park”. Amora,  som stället heter, är inhyst i The Trocadero på Leicester Square i London.Bakom Amora står The Academy of Sex and Relationships och sexologen Sarah Brewer.

mittbild_barnf-lek

– Trots att vi lever i en allt mer sexualiserad kultur så har de flesta ändå starkt begränsade kunskaper om sexualitetens grunder och möjlig­heter. Ordet ”sexundervisning” får nog de flesta att tänka på pinsamma lärare som fumlade med kondomer och provrör.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Vår ambition är att skapa sexundervisning för Generation X och Y, säger Sarah Brewer.

Enligt pr-chefen Alex Rayner har projektet hittills kostat kring 60 miljoner kronor, varav en betydande del gått till den interaktiva teknologin, bland annat då de fullskaliga silikonmodellerna som man kan trycka på för att leta sig fram till de erogena zonerna ”Spankometern” och ”Orgasmtunneln”. Här finns också ett interaktivt system där man kan lära sig prata mer sexigt.

slutbild_barnf-lek

Amora rymmer dessutom ett mycket elegant konstgalleri. Premiärutställningen heter Amorgasm och består av erotisk konst i form av allt från skulpturer till fotografier.

Michael Dee

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar