Hoppa till innehåll

Billy Zane är en exakt kopia av Marlon Brando i kommande filmen

Internet häpnar över den slående likheten mellan Billy Zane och Marlon Brando. Den här filmen blir man helt klart nyfiken på.

Skådespelaren Billy Zane (Fantomen, Twin Peaks) är just nu aktuell med filmen Waltzing with Brando, där han som titeln skvallrar om spelar en annan toppenskådis Marlon Brando.

När Zane släppte bilder från produktionen chockades fansen av den läskiga porträttlikheten. Det ser verkligen väldigt mycket ut som Brando själv. Inte för att porträttlikhet är en garant eller nödvändighet för en films kvalitet. Joaquin Phoenix var som bekant inte superlik Johnny Cash, men det gick ju bra ändå. Waltzing with Brando har ännu inget releasedatum, men med tanke på den uppmärksamhet projektet dragit till sig lär det bara vara en tidsfråga.

Filmen baseras på en roman av Bernard Judge om en arkitekt som får i uppdrag att bygga ett nytt, helt klimatvänligt hus åt Hollywoodstjärnan Brando.

Hursomhelst, ta själva en titt på bilderna.

Billy Zane som Marlon Brando
Foto: @billyzane på Instagram.
Billy Zane som Marlon Brando
Foto: @billyzane på Instagram.

Billy Zane som Marlon Brando och Jon Heder
Billy Zane tillsammans med Jon Heder (Napoleon Dynamite). Foto: @billyzane på Instagram.

Cafés digitala redaktör Jonas Strandberg är journalist, standupkomiker, poddare och en av Sveriges främsta Taylor Swift-experter.

Email: jonas@cafe.se
Credits
Foto: @billyzane på Instagram.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.