Hoppa till innehåll

Björn Borg-filmen hyllas redan som årets stiligaste

Markus Thunberg

Spana in kläderna i den kommande Björn Borg-filmen – riktigt vasst jobbat.

Det är ännu två månader till premiären av Borg vs. McEnroe, filmen med Sverrir Gudnason som tennislegendaren Björn Borg och Shia Lebeuf som hans nemesis John McEnroe.

Nyligen släpptes trailern (se den längst ned i artikeln), och nu får filmen om det svenska tennisundret riktigt fina omdömen i världens största mode- och livsstilsmagasin GQ.

”Även om filmen visar sig vara skräp (inte för att vi tror det) är det i alla fall en del som vi redan vet kommer vara lysande: stilen”, skriver GQ.

GQ fortsätter:

”Filmen återskapar Björn Borgs matchkläder trovärdigt och ger hans fritidskläder en injektion av tidens swagger. I en scen bär Sverrir Gudnason en päls och stora aviatorglasögon (en look som för tankarna till en reklamkampanj från Tom Ford). I en annan scen ser vi Borg i en mörk kostym, guldkedja och en vit skjorta med en enorm disco-krage. En look vi inte kan uppmuntra 2017, men jävlar vad Gudnason får det att se snyggt ut”.

Se trailern till Borg vs. McEnroe

https://www.youtube.com/watch?v=QhZffJwwuKM

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.