Annons

 

bli-en_ansikte

 

HUVUD

– Börja med att knåda försiktigt med fingrarna i små cirklar över huvudet, du ska i princip bara flytta på huden. När du har gjort så över hela huvudet och pannan avslutar du med att stryka med en hand i taget, från hakan och upp till pannan.

Annons

 

bli-en_fot

 

FÖTTER

– Dra försiktigt i varje tå och massera där emellan med tummen. Massera sedan fotsulans mjuka delar med din handlov. Var bestämd, kittlas inte! Nu lägger du handen ovanpå foten och böjer in tårna som du knyter en knytnäve. Sen sträcker du ut tårna igen.

Gilla Cafe.se på Facebook

 

bli-en_nacke

NACKE

– Greppa nacken mellan tummen och fingrarna. Nu ska du ”lyfta” nackens muskler växelvis med höger- och vänsterhanden. Tänk på att inte gå så långt ner så att du når framsidan av halsen, det blir bara obehagligt och inte det minsta skönt.

 

bli-en_rygg

RYGG

– Använd handlovarna. Börja med att stryka längs med musklerna som löper på varsin sida om ryggraden. Sen masserar du den nedre delen av ryggen genom att trycka utåt i halvcirklar. Avsluta med att kupa händerna och slå varsamt över hela ryggen.

 

bli-en_hand

 

HÄNDER

– Alla handens muskler har sitt fäste i underarmen, så börja med att massera underarmens båda sidor. Gör du det på rätt sätt kommer hennes fingrar att röra sig automatiskt. Dra sedan försiktigt, utan att rycka, i varje finger för sig

 

Jonas Sandberg

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar