Annons
Annons

Månadens trevligaste duschgrejer är utan tvekan Philip Berkowitz organiska rengöringsprodukter under varumärket Philip B. Vi såg dem stå på badrumshyllan i Ocean’s twelve. Ryktet säger att halva Hollywod använder dem. Inklusive Brad Pitt.
Att mojset sedan innehåller högre halter äkta växtråvaror än något annat vi hittat gör inte saken sämre. I sortimentet finns även lyxiga stylingmedel för stuk, stadga och struktur upptill – fast det är serien för vårdande rengöring av kropp och hår som får oss att riktigt dregla:
White truffle moisturizing shampoo innehåller till exempel mer än 23 procent rena extrakt från både nässla och timjan plus en rejäl skvätt genuin italiensk tryffelolja – och får snart sällskap av både balsam och inpackning med samma ingredienser.

Annons

Chai latte soul and body wash har en skön doft av kardemumma, kanel och svartpeppar som för tankarna till semester, ett annat liv och äventyr i fjärran land – åtminstone om du blundar och anstränger dig lite – medan Chocolate milk body wash med havreprotein, nyttiga aminosyror och fuktgivande aloe luktar så O’boy-smarrigt att du mättar dagens godis­behov utan att lägga på dig ett gram.
Och så var det det här med priset. Vad sägs om 499 kr för 240 ml schampo och 399 kr för 355 ml body wash? Sen är det bara att hoppas att Steven Spielberg slår en signal.

Tomas Lenneryd

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar