Annons
Annons

Per Arvidsson

Så öppnades då Alex och Calle Schulmans nya humorsajt 1000.apor.se för allmänheten. Och kraschade direkt. Det talades om 250 000 unika besökare på bara några timmar. Medierna gick wild.

– Det här är riktigt kul, säger

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Alex Schulman. Vi startar en helt ny typ av humorsajt för alla som vill bli roade på nätet. Det är online de mest spännande sakerna händer just nu, så det är naturligt för oss att vara här.

– 1000apor.se bjuder dessutom på ”världens mest intima och avancerade blogg”, fortsätter Alex. Som bland annat innefattar en sms-funktion (Schulman Message System) där besökarna kan se exakt vilka sms bröderna skickar och tar emot samt vart de befinner sig och vilka sajter de besöker.

Men det gick som sagt lite för fort och 1000apor-teknikerna svettas fortfarande. För att underlätta ditt slösurfande under tiden presenterar nu Cafe.se en lika exklusiv som unik vinkel: Bröderna Schulmans YouTube-favoriter just nu.

Håll till godo.

1. Mick i munnen
– Ett otroligt barnsligt men hysteriskt roligt klipp.

2. Ritva Rönnberg direkt från Nyköping
– Reporterns prestation är obetalbar.

 

3. Alex Zane’s cleverness game
– Programledaren ger experter fel på frågor som de vet att de kan svaret på. Att se farbrorn som kan allt om Anne Frank gå från häpen till hysterisk arg är riktigt bra tv-underhållning.

 

Patrik Hedlund

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar