Annons
Annons

Många mäns vår- och sommarshopping är inne i en kritisk fas. Och vi vill göra allt vi kan för att underlätta. Därför besöker vi nu en ny butik varje dag, för att be om köpråd, stiltips och rena varningar. Allt för din stils skull.

Idag: Spirit-Stores, Södra förstadsgatan 25, Malmö.

Vilka är butikens tre bästa köp just nu?
– 1) Acne har precis lanserat sina POP chinos och därifrån skulle jag välja ett par i modellen Guy (1 100 kronor).

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

I en tvättad beige bomullskvalité för den rätta, avslappnade känslan. 2) En kort baseballinspirerad jacka från vårt eget varumärke Use (1 300 kronor). Perfekt som en slapp sommarjacka till t-shirt och jeans. 3) En randig t-shirt från Tiger jeans, GI stripe (400 kronor). Färg känns helt rätt i vår och sommar och denna blå/grårandiga t-shirt blir fin till de ljuva sommarkvällarna.

Något stiltips inför vår och sommar?

– Våga släppa på den smala silhuetten och gå för det lösare, slappare modet. Gärna en Ralph Lauren-skjorta i oxfordkvalité med den klassiska vit/blåa randen till ett par chinos eller jeans. Som pricken över i – en strumpa i någon stark färg eller med färgglad rand.

Vad vill du inte se på killar i sommar?
– Capribyxor och funktionssandaler med vita strumpor i är fortfarande inte okej. För mycket detaljer och slitningar på jeansen känns inte heller rätt.

Patrik Hedlund

vicpop
Acne Pop Chinos, Man.

spirit1
Jacka från Use.

spirittröja
Tiger Jeans
, G-stripe.

Vi har också tagit följande butiker på pulsen:

SOLO, Norrmalmstorg i Stockholm
Nathalie Schuterman, Stockholm
Nitty Gritty, Stockholm

Cali, Stockholm

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar