Annons
AnnonsFör att ytterligare salutera femårsjubileet av Cafés Stora Modepris gjorde vi denna månad tre olika omslag, med tre fantastiska personlig­heter, fotograferade av tre briljanta mode­fotografer: Jimmy Backius, Calle Stoltz och Oscar Falk.

3omslag_carro3omslag_borg

Caroline Winberg, 22, har kommit långt från sin barndoms Sollentuna. Som ung spelade hon fotboll i AIK:s flicklag, men upptäcktes av en modell­scout på tunnelbanan på väg till en träning.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Resten är, som det brukar heta, modehistoria. Caroline, som numera bor i ett 20-miljonersloft i New York, är Sveriges genom tidernas mest framgångsrika fotomodell, med oräkneliga omslag för tidningar som Vogue och Elle samt reklamkampanjer för bland andra Versace, Armani, Chloé, Valentino och Dolce & Gabbana. Denna månad gör hon sitt allra första Caféomslag – och utses till Sveriges bäst klädda kvinna 2007.

Frågan är om det just nu finns någon mer avundsvärd ung svensk man än 33-årige Jens Lapidus. Inte nog med att han med Snabba cash skrivit det senaste årets bästa svenska kriminalroman – han har dessutom ett toppjobb som jurist på en av Stockholms mest ansedda advokatbyråer, ett tidlöst utseende som för tankarna till John F Kennedy Jr och en sällsynt välavvägd klädstil.

Björn Borg, 51, revolutionerade tennismodet fullkomligt på 1970-talet. 2007 känns hans gamla klassiska outfits modernare än någonsin, varför Borg i detta nummer tilldelas Cafés specialpris för sina stilbildande insatser på och utanför tennis­banan. Du möter en något ofrivillig svensk mode­ikon i en ny exklusiv
intervju.

Vill du beställa något av numren, eller alla tre? Skicka ett mail till [email protected] och skriv vilket eller vilka omslag du vill ha. Glöm inte att skriva vart vi ska skicka tidningarna.

OBS: Priset är 49,50 kronor plus porto per tidning.

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar