Café bjöd in till smygläsning av nya numret – se filmen från kvällen

Tillsammans med kinesiska mobiljätten Huawei livade Café upp vad som annars kunde ha blivit en grå måndagskväll i november.

Markus Thörnhammar  |  Publicerad 2018-11-20 15:47  |  Lästid: 3 minuter

Det senaste numret av Café har precis landat i en butikshylla nära dig. Men redan i förra veckan samlades en yster skara på Nordic Light Hotel för att smygläsa den rykande färska tidningen.

Kolla in filmen från kvällen!

Cafés chefredaktör, Kristofer Steneberg, var – givetvis – en av de många som tagit sig till Nordic Light Hotel.

– Glädjande att se så många kända ansikten på plats – jag hade en intensiv diskussion med Ingemar Stenmark om skillnaden mellan en skidsväng och att ta en kurva med bil. Visade sig att det fanns stora likheter, säger Kristofer Steneberg och fortsätter:

– Det var extra roligt eftersom det var Cafés första utgåva under nya ägarna Egmont. Något som varit en stor förändring för oss men som inte kommer att märkas så mycket för läsaren.

Vad tycker du är mest spännande med nya Café?

– I det här numret av Café har journalisten och författaren Cyril Hellman granskat supporterkulturen inom fotboll. Det tycker jag är spännande. Han har pratat med polis och fans inför det stora derbyt. Vi vill förstå varför adrenalin och våld fortfarande präglar kulturen och matcher. Att vissa individer tillåts skrämma bort vanligt folk från att se fin fotboll på en arena är bortom mitt förstånd.

Mer?

– Ja, vi har en grymt fin och inspirerande special med vintermode samt en intervju med Sveriges just nu mest spännande skådespelare, Alexej Manvelov.

Tillställningen arrangerades i samarbete med den kinesiska mobiljätten Huawei, vilket Kristofer Steneberg gladdes åt.

– Jag tycker att Huawei är spännande. En uppstickare som blivit en jätte men som fortsätter jakten på att göra så bra mobiler som möjligt. Det tycker jag är inspirerande.

Kvällens stora begivenhet, utöver Café-smygläsningen, var premiären för Huaweis nya flaggskeppstelefon: Mate 20 Pro

Vad tycker du är mest intressant med nya Huawei Mate 20 Pro?

– Det är framför allt kameran som jag läst ska vara bäst i klassen. Jag har svårt för mobiler som inte funkar som en fullgod ersättare till digitalkameran, säger Kristofer Steneberg

Kika in bilderna från Cafés smygläsning här!

Kristoffer Steneberg och Ingemar Stenmark
Cafés chefredaktör Kristofer Steneberg och Ingemar Stenmark
Börje Salming och Bianca Salming
Börje Salming och Bianca Salming
David Lundin och Momo Schoeman
David Lundin och Momo Schoeman
Rodrigo Pencheff
Rodrigo Pencheff
Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 02:46