Smygläs nya numret av Café tillsammans med oss

Smygläs nya numret av Café och kika på Huaweis nya flaggskeppstelefon Mate 20 Pro på Nordic Light Hotel på måndag 12 november.

Joakim Almén  |  Publicerad 2018-11-08 10:19  |  Lästid: 2 minuter

Är du sugen på att smygläsa nya numret av Café innan det finns i butik OCH gå på release-event för Huaweis nya skrytbygge till telefon, Mate P20 Pro? Kul! På måndagkväll bjuder vi in till läsning av nya numret av Café med Sthlm Rekviem-stjärnan Alexej Manvelov som omslagsintervju.

Skådespelaren Alexej Manvelov på omslaget av nya numret av Café.

Skådespelaren Alexej Manvelov på omslaget av Cafés nya nummer.

Cafés chefredaktör Kristofer Steneberg ser fram emot smygläsningen på måndag.

– Det känns roligt att ha en smygläsning för Café. Och att ha det tillsammans med Huawei när de har premiär för nya telefonen Mate 20 Pro är något extra, säger Steneberg och fortsätter.

– Det här är Cafés första nummer som ges ut under Egmont Publishing. Läsarna kommer så klart känna igen sig men nya ägare betyder alltid en viss justering.

Huawei lanserar sin nya telefon Mate P20 Pro och bjuder tillsammans med Café in till festligheter på Nordic Light Hotel i Stockholm måndag 12 november 18.30.

Huawei lanserar sin nya telefon Mate P20 Pro och bjuder tillsammans med Café in till festligheter på Nordic Light Hotel i Stockholm måndag 12 november.

Café bjuder alltså in till smygläsning tillsammans med den kinesiska mobiljätten Huawei som nu släpper sin nya monstermobil Mate 20 Pro.

– Jag vet inte så mycket om mobiltelefonen som Huawei presenterar mer än att den fått ruskigt bra kritik för att den är så snabb och har en grym kamera med Leica-objektiv.

Det lär bli en hel del folk på måndag, något Kristofer givetvis bara ser på med positiva ögon – även om riskerar att bli trångt.

– Jag är orolig för att alla ska få plats faktiskt. Men jag gillar när ett mingel är trångt.

Du är varmt välkommen att läsa nya numret av Café tillsammans med oss! OSA senast 15.00 måndag 12 november för att säkra din plats.

Hoppas att vi syns! ✌?


Vad: Smygläsning av nya numret av Café + release av Huaweis nya telefon Mate 20 Pro.
Var: Nordic Light Hotel | Vasaplan 7, Stockholm.
När: Måndag 12 november 18.30.
Hur: OSA via länken HÄR.


 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-11-08 11:05