Café ger dig gratis biobiljetter!

joel  |  Publicerad 2009-01-21 15:10  |  Lästid: < 1 minuter


I slutet av 80-talet stod wrestlaren Randy “The Ram” Robinson på toppen av sin karriär. Tjugo år senare är hans stjärnstatus ett minne blott. Tillvaron är livlös men lyses upp under helgerna då Randy brottas i små slitna gymnastikhallar inför några få men dedikerade fans.

Randy sliten av det hårda livet helt tappat kontakten med sin dotter Stephanie är det kärleken till sporten som driver honom framåt, på gott och ont.
 
Mickey Rourke gör sitt livs prestation i en roll som på många sätt speglar hans egen karriär och liv i Darren Aronofskys nedtonade och rörande skildring av en man som kommit på kant med livet.

The Wrestler är en klassisk amerikansk underdogskildring som vann Guldlejonet i Venedig och har hyllats av en enig kritikerkår och publik. Golden Globe-nominerade The Wrestler har biopremiär den 13 februari.
 
Cafés visningar äger rum tisdagen den 27 januari kl 18.00 på följande platser:
 
Stockholm- Biograf Park
Göteborg- Biopalatset
Malmö- Filmstaden
Lund- Filmstaden
Uppsala- Royal
Örebro- Filmstaden
Umeå-Filmstaden

Du kan hämta ut 2 biljetter mot uppvisande av en utskrift av denna sida, från och med måndagen den 19 januari, på Filmstaden Sergel, Söder, Kista samt biograf Saga i Stockholm. Övriga städer på Filmstaden.

Först till kvarn gäller!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-12 23:14